Sollitatietrainingen

Een sollicitatietraining bestaat uit drie dagdelen van elk drie uur. Tussen de workshops zit iedere keer twee tot drie weken de tijd om de opdrachten uit te werken. Ik maak onder meer gebruik van e-coaching om je tijdens de gehele periode bij het vinden van jouw gewenste baan te begeleiden. Ik geef deze training individueel en aan groepen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
– aanpassen van je CV
– het schrijven van een motivatie
– het vinden van vacatures
– persoonlijke arbeidsmarkt analyse opstellen
– netwerken
– gesprekken oefenen
– feedback vragen

Het benaderen van de arbeidsmarkt en het zichzelf verkopen is niet het terrein waarop veel mensen zich thuis voelen. Het ontbreekt ze aan een goed systeem en ze hebben last van belemmerende overtuigingen die het actief op zoek gaan naar een andere baan in de weg staan.

Veel mensen blijven langer dan goed voor ze is bij een werkgever. Ze lopen vast in hun baan of zijn uitgekeken op hun werk. De verveling of vermoeidheid slaan toe. Ze gaan niet meer met plezier naar hun werk en doen niet meer het werk dat het beste bij hen past.
Veel professionals zijn een expert in hun vak, maar hebben weinig ervaring met solliciteren.

In 3 dagdelen leer je hoe je de arbeidsmarkt systematisch, effectief en met succes kunt benaderen. Onze methode is compleet en overzichtelijk en haalt het mysterie uit het sollicitatie proces. Het maakt het mogelijk om een goede baan te verwerven waarin je werk gaat doen wat je het allerliefste doet. En waarbij je weer met plezier naar je werk gaat.

Het resultaat:

Je steviger voelen in het hele sollicitatieproces en samen gericht de baan vinden die bij jou past !